Monika Beňová: Zabudli alebo zámerne dokázateľné fakty neuviedli

Sledujem debatu P. Pellegriniho a B. Kollára, opäť o Smere – SD, aj keď nikoho z nás nepozvali. Nevadí. Len ma pobavilo, ako sa P. Pellegrini opať do nás naváža, ale tak taký on už je. My o ňom – nikto z nás – tlačové konferencie nerobíme, môžem ho upokojiť. Napriek tomu, že vďaka nám bol poslanec NR SR, štátny tajomník, predseda NR SR, minister a na záver predseda vlády. Avšak, niektorí ľudia nemajú ani elementárnu solídnosť a integritu.

K holokaustu, cteniu SNP a protifašistickým postojom. Nikto, ani Sme rodina, ani žiadna iná strana neprejavila historicky na Slovensku také zásadné postoje a stanoviská v týchto témach. Na rozdiel od p. Kollára, počas žiadnej našej vlády sme z osláv SNP nevylúčili verejnosť, ako to bolo pri minuloročných oslavách v Banskej Bystrici a nikdy som p. Kollára ani p. Pellegriniho nestretla pri pamätníku obetiam holokoaustu 1. septembra ako opozičných politikov. Vždy tam boli, len keď boli vo funkciách. Ja som tam s R. Ficom bola každý rok, aj teraz, keď je líder opozície.

Uvádzam to tu z dôvodu, že oni dvaja a zjavne aj R. Dírer buď zabudli, alebo zámerne tieto dokázateľné fakty neuviedli.

No a záverom ešte prikladám schválené východiská zahraničnej politiky SR v prípade, že Smer SD bude súčasťou vlády po septembrových voľbách.

NÁVRAT SUVERENITY DO SLOVENSKEJ ZAHRANIČNEJ POLITIKY
(Východiská pre volebný program)
(Schválené Predsedníctvom SMERU – SSD dňa 28. marca 2023)

(Status na FB 23. apríla 2023, titulok SLOVO)

(Celkovo 261 pozretí, 1 dnes)

Ďalšie články:

Facebook
Telegram
Twitter
Email

2 thoughts on “Monika Beňová: Zabudli alebo zámerne dokázateľné fakty neuviedli

  • 24. apríla 2023 at 8:50
    Permalink

    Pán Pellegrini je jasne rozhodnutý vytvoriť vládu s PS a so zvyškami súčasnej vládnej koalície (Sas, Sme, možno aj Demokratov a Oľano zoberie na milosť). Len občasnou, neraz ostrou a obsahovo vcelku pravdivou kritikou vlády sa pokúša oklamať voličov, ktorí si želajú zmenu. Žiaľ, ten, kto mu to uverí, sa zaslúži o to, že táto koalícia vzlietne z popola možno v ešte horšej podobe ako dnešná vláda. Samozrejme, ak súčasná koalícia voľby vôbec umožní. Má nástroje, ako im zabrániť.

    Reply
  • 24. apríla 2023 at 16:15
    Permalink

    Viete, nechcem polemizovať s uvedenými komentármi, ale p. Beňová má začo chváliť a držať palce p. Ficovi. Bez neho by sa nemala ako prasa v žite. Ale čo my ostatní? Ako sa máme? Stále len z ich úst počúvame samé nenávistné vyjadrovania a napádania. Čo vlastne chcete? S kým chcete ísť do vlády? S Republikou? Tak ste skončili Smeráci a aj Vy osobne. Veď sa máte dobre, už nepotrebujete k šťastiu asi nič, len sa ešte udržať v politike. Už Smeru neverím a ani ho voliť nebudem.

    Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Účet Klubu Nového slova – IBAN: SK8211000000002624852008
variabilný symbol pre Slovo 52525

Týždenný newsletter