Pavol V. Podolay: Šialený herec v akcii

Nečudo, že ho bolí hlava. Bol naivný a proti prefíkanému Západu na celej čiare prehral. Diletantom v politike sa to stáva. Mal zostať pri herectve.

Ukrajinský bábkový prezident Volodomyr Zelenskyj sa na samite hláv štátov a vlád EÚ v Bruseli blysol svojím šialeným „víťazným plánom“. Avšak vyhlásenie samitu o Ukrajine Zelenského mnohokrát prežutý plán na tretiu svetovú vojnu nespomína ani jedným slovom.

O čo vlastne ide v tomto bláznivom pláne, ktorý maďarský premiér Viktor Orbán nazýva „viac než desivým“?

Ústredným bodom je požiadavka na rýchle pristúpenie Ukrajiny do NATO. Absolútna červená línia pre Rusko! Pre Nemecko by pristúpenie Ukrajiny do NATO znamenalo nielen (ako už teraz) nepriamy, ale potom už priamy vstup do vojny podľa článku 5 Severoatlantického paktu („aliančný prípad“).

Zelenskyj na summite EÚ predstavil aj svoj takzvaný „plán víťazstva“. Pozostáva z niekoľkých hlavných bodov, ktoré na seba nadväzujú, a troch tajných dodatkov, ktorých cieľom je vtiahnuť Západ a Nemecko ešte hlbšie do vojny.

Neúspešná ukrajinská protiofenzíva len potvrdzuje, že Rusko zostane na Ukrajine a Západ (NATO) a Ukrajina s tým nemôžu nič urobiť. NATO jednoducho odovzdalo Ukrajinu ekonomickým supom skupiny G7 ako nevyhnutnú ekonomickú záťaž neúspešnej vojenskej operácie. Toto je skutočná realita.

Šialený herec teraz dokonca sníva o jadrových zbraniach. Chce teraz zlikvidovať celú Ukrajinu?

Na programe je teraz prímerie a znovuzvolenie prezidenta.

To stačí. Už žiadne zbrane na Ukrajinu!

(Status na FB 19. októbra 2024, titulok SLOVO)

(Celkovo 134 pozretí, 133 dnes)

Ďalšie články:

Facebook
Telegram
Twitter
Email

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Účet Klubu Nového slova – IBAN: SK8211000000002624852008
variabilný symbol pre Slovo 52525

Týždenný newsletter