MOJE NAJMILŠIE | KNIHY, KU KTORÝM SA RADI VRACIAME

Moje najmilšie je názov zbierky Jána Smreka a nám sa zdá vhodný aj ako názov ankety Slova o knihách, ktoré ste si obľúbili, vraciate sa k nim, aspoň v nich z času na čas zalistujete, v istých chvíľach si spomeniete na niektoré pasáže, dialógy…, o knihách, ktoré sú s vami a vo vás.

V redakčnej ankete Vaša najlepšia kniha 2022 zaznel návrh, aby sme do ankety zaradili aj retro kategóriu. To nás priviedlo k zámeru urobiť anketu o knihách bez obmedzenia času vydania a viacerí účastníci ankety tento zámer odobrili či uvítali.

Oslovujeme teda nielen účastníčky a účastníkov doterajších ankiet Vaša najlepšia kniha roka, ale aj všetkých čitateľov a autorov Slova, napíšte nám o „knihách svojho života“, či o svojich obľúbených knihách starších aj novších, tu sa žiadne medze nekladú.

Vieme však, že bez určitých obmedzení by sme si uplietli na seba bič, lebo kníh môže byť veľa a naša dvojčlenná „redakcia“ by vaše príspevky nestihla spracovávať.

Preto predsa len obmedzenie: uveďte najviac TRI najmilšie knihy, ku ktorým môžete napísať aj svoju stručnú recenziu, svoje odporúčanie. Samozrejme, treba uviesť autora, názov, vydavateľstvo a rok vydania.

Ak máte predsa len ešte ďalšie knihy, o ktoré by ste sa nevyhnutne chceli podeliť s čitateľmi Slova, môžete uviesť ešte ďalšie DVE knihy, ale už len autora, názov, vydavateľstvo a rok vydania.

Svoje najmilšie knihy nám môžete posielať do 30. APRÍLA 2023. na e-mail: polak.emil@gmail.com. A keďže nejde o súťaž, ktorá kniha vyhrá, budeme ich postupne uverejňovať.

Tešíme sa na vaše príspevky.

(Celkovo 378 pozretí, 1 dnes)

Ďalšie články:

Facebook
Telegram
Twitter
Email

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Účet Klubu Nového slova – IBAN: SK8211000000002624852008
variabilný symbol pre Slovo 52525

Týždenný newsletter