Očkovanie ako nástroj vlády na ovládanie ľudí

Očkovanie rozdeľuje spoločnosť podobne, ako obmedzovanie demokracie, likvidácia právneho štátu, sociálnych istôt, mizivá a diskriminačná podpora občanov pri extrémne rastúcej inflácii a brutálnom raste cien, či vojenská podpora Ukrajiny. Je to systémové pestovanie nenávisti, čo umožní tejto nekompetentnej vláde ľahšie lavírovať, ovládať občanov, a tak sa čo najdlhšie udržať pri moci.  

Bude pokračovať očkovacie šialenstvo?

Stále viac sa potvrdzuje, že vakcinácia rozhodne nie je všeliek, mnohým nepomáha a viacerým dokonca škodí. Napriek tomu sa pripravuje, aj podľa vyjadrení ministerstva zdravotníctva, ďalšia, už štvrtá vlna očkovania, a preto si treba konečne naliať čistého vína. Nie som lekár, ale sledujem odborné informácie, hovorím s renomovanými doktormi, farmaceutmi, imunológmi a na základe toho si dovolím vyjadriť svoj osobný názor a to, že očkovanie reálne poškodzuje zdravie mnohých ľudí.

Ilustrácia: Ľubomír Kotrha

Väčšina odborníkov priznáva, že očkovanie nezabraňuje tomu, aby ste dostali Covid. Potvrdzuje to i fakt, keď väčšina pozitívnych osôb, ktorých počet na Slovensku stúpa, bola dva a dokonca i trikrát zaočkovaná. Podobne je to i pri úmrtiach na Covid. Obdobné je to i v iných štátoch, keď napríklad úmrtia na Covid-19 podľa stavu očkovania v Anglicku medzi 1. aprílom a 31. májom 2022 (zdroj: Úrad pre národnú štatistiku ONS, Veľká Británia) – 4 215 osôb s troma dávkami, 4 647 s dvoma dávkami, 288 neočkovaní.

Samozrejme, ministerstvo zdravotníctva, samotná vláda a skorumpované média o tom mlčia, veď ide o ich veľký biznis a udržiavanie ľudí v strachu, ich manipulovanie a obmedzovanie.

Viac otázok, ako odpovedí

Očkovanie údajne zmierňuje len priebeh choroby a prípadné následky, čo je samozrejme pozitívne. Otázne je, či to vyváži tie ďalšie, veľmi negatívne dopady vakcinácie. Osobné skúsenosti v rodine, u priateľov a osobitne vyjadrenia lekárov poukazujú na výrazné zníženie imunity zaočkovaných ľudí, praktické rozhádzanie imunitného systému, ktorý potom nedokáže reagovať ani na úplne bežné ochorenia, ako je chrípka a podobne. Negatívny vplyv vakcín sa najčastejšie prejavuje u srdcovo-cievnych, pľúcnych, onkologických a dokonca i svalových chorôb.

Vakcína často vyvoláva u človeka nepredvídateľné reakcie, aktivizuje skryté, spiace choroby, ktoré by sa oveľa neskoršie a možno vôbec, prejavili na zdraví zaočkovaných. Smutné je, že očkovaniu spravidla nepredchádzalo seriózne lekárske vyšetrenie a posúdenie toho, či sa vakcína môže aplikovať u konkrétnej  osoby, alebo nie.  

Nuž a je tu i ďalší problém, keď samotní zástancovia očkovania i odborníci hovoria o súčasných vakcínach ako o málo účinných a neefektívnych, nedostatočne reagujúcich na nové druhy Covidu. Napriek tomu treba očkovať, veď zdravotné poisťovne za testovanie a očkovanie vlani minuli 144 miliónov eur a farmaceutické firmy platia tým „správnym“. No a ľudia, tí to vraj prežijú, možno.

Lockdowny hrozia v súčasnosti nielen u nás, ale aj krajinám, ktoré majú viac ako 90 % zaočkovanosť. Aká je teda reálna účinnosť vakcín? Tieto krajiny nemajú šírenie ochorenia takmer vôbec pod kontrolou rovnako, ako naša vláda mizérie.

Negatívne následky očkovania sú nesporné, ale ťažko dokázateľné. 

Nežiaduce účinky vakcín sa u mnohých neobjavujú hneď – prichádzajú neskôr – nové alergie, zlyhávanie imunity, nové ekzémy, novo objavené cukrovky, mnohí športovci nemajú výkony ako pred vakcínou, ľudia pociťujú kompletné oslabenie. 

Dôsledky vakcíny najmä u detí doteraz tiež nie sú známe. Sú krajiny, ktoré doslova tlačili na očkovanie detí, teraz verejne priznávajú, že to bol omyl. Súhlasia s prirodzeným vývojom imunity.

V hláseniach na ŠÚKL sú najčastejšie tie, ktoré sa udejú okamžite po aplikácii. Ale tie, ktoré prichádzajú a mnohí si ich nevedia s vakcínou spojiť, sa do hlásení na ŠÚKL už nedostávajú a veľakrát sú oveľa závažnejšie.

Radu, ako ďalej, vám nik nedá, zainteresovaní sa často boja o svoju kariéru

Vakcína je viac či menej potrebná pri ohrozených skupinách obyvateľstva. Treba však zdôrazniť, že tieto skupiny budú ohrozené stále, napriek vakcinácii. Ich priebeh možno bude miernejší, ale som presvedčený, že im to skomplikuje ich pôvodné, alebo skryté ochorenia. 

Dovolím si tvrdiť, že po vakcínach má človek tak silno rozhodený imunitný systém, že je náchylnejší k akémukoľvek ochoreniu. V takomto prípade má človek dve možnosti, a to buď pokračovať v očkovacej lotérii, alebo sa pokúsiť znovu naštartovať svoj vlastný imunitný systém. 

Tiež je potrebné uvedomiť si, že vírus mutuje, a hlavne sa dokáže obrovskou rýchlosťou prispôsobovať. A buďme úprimní, nikto, žiadna farmaceutická firma nedokáže na toto tak rýchlo reagovať. Prispôsobenie vakcín prichádza, keď už je nová mutácia výrazne v obehu. Tvrdenie, že tá stará vakcína bude pasovať aj na novú mutáciu, je skutočne veľmi odvážne a je to skôr zbožné želanie ako realita.

Záverom

S Covid-19 sa budeme musieť naučiť žiť, zostane tu a stane sa bežným ochorením. Ľudia sa postupne zbavia strachu z neho a to vtedy, keď prestanú veriť vládnej propagande, ktorá sa už teraz vyhráža návratom k obmedzujúcim opatreniam.

Dovolím si, ako zástanca demokracie záverom konštatovať, že plne rešpektujem každý iný názor a nikomu nevnucujem, na rozdiel od vládnych politrukov, ten svoj. Očkovanie je výsostne súkromná záležitosť a každý sa môže slobodne rozhodnúť pre, alebo proti očkovaniu. Keďže názor neupieram nikomu, tak si dovolím vyjadriť aj ten môj, očkovanie by som neodporučil nikomu, koho mám rád.

(Celkovo 395 pozretí, 1 dnes)

Ďalšie články:

Facebook
Telegram
Twitter
Email

3 thoughts on “<strong>Očkovanie ako nástroj vlády na ovládanie ľudí</strong>

  • 20. júla 2022 at 15:24
    Permalink

    „Potvrdzuje to i fakt, keď väčšina pozitívnych osôb, ktorých počet na Slovensku stúpa, bola dva a dokonca i trikrát zaočkovaná. Podobne je to i pri úmrtiach na Covid. Obdobné je to i v iných štátoch, keď napríklad úmrtia na Covid-19 podľa stavu očkovania v Anglicku medzi 1. aprílom a 31. májom 2022 (zdroj: Úrad pre národnú štatistiku ONS, Veľká Británia) – 4 215 osôb s troma dávkami, 4 647 s dvoma dávkami, 288 neočkovaní.“
    Tieto údaje nemajú význam, ak neuvediete, koľko percent z populácie (resp. tej časti populácie, ktorá mohla byť očkovaná) bolo očkovaných. (Keby bol každý zaočkovaný, tak by všetky úmrtia boli výlučne medzi zaočkovanými.) Ďalej je potrebné pripomenúť, že vakcinácia nie je 100% účinná (konkrétne pre vakcíny proti covidu sa uvádzala účinnosť 80 až 90%). To znamená, že ak bolo v UK očkovaných aspoň dvomi dávkami okolo 45 miliónov občanov, tak zhruba u 5 až 8 miliónov z nich nebola účinná.

    Reply
  • 28. júla 2022 at 19:13
    Permalink

    Mám pocit, že autor, hoci nemá medicínske vzdelanie a ja iba biologické, dokonale vystihuje to, čo bolo pandémiou a následným očkovaním sledované – rozvrat hospodárstva, spoločenských vzťahov a vzdelania, bezprecedentná manipulácia s ľudmi, zavádzanie represívnych opatrení a nevídané kšefty niektorých firiem. Je samozrejme vecou každého veriť alebo neveriť očkovaniu a náhubkom. S odstupom času je však zrejmé, že očkovanie nielen že ničomu nepomohlo, ale poškodilo imunitu ľudí. Je to krásne vidieť napr. na grafoch v denníku idnes, kde 2/3 – 3/4 „pozitívnych“ sú očkovaní, aj 3x. Podobne náhubky či namordniky – je preukázaný zhubný vplyv na rozšírenie žltačky a ďalších chorôb a narušenie prirodzenej imunity. A to nehovorím o narušení sociálnych väzieb detí a ich strate schopnosti mimoslovnej komunikácie. Ak diskutujúci k článku p. Benkovského pochybuje o jeho odbornosti a hnevá sa na redakciu Nového slova, nech si prečíta vyjadrenia prof. Vašákovej z Thomajerovej nemocnice alebo prof. Žaludíka z onkol. ústavu v Brne a mnohých ďalších lekárov. Hovoria logicky a vecne, na rozdiel od „redaktoriek“ a „redaktorov“ rôznych médií.

    Reply
  • 29. júla 2022 at 11:01
    Permalink

    Kladiem si otázku, prečo každý nasledujúci variant obľúbeného vírusu, napr.už od sezóny 2020/2021, si nezachováva vždy celý genetický reťazec (naopak v rozličných variantoch chýbajú rozličné časti v strede reťazca a v ďalších už zase sú a chýbajú iné) a nemá zmeny len na konci reťazca, čo by poukazovalo na evolučný vývoj. Pritom technológia vytvárania, spájania ľubovoľných genetických reťazcov je nám známa už viac ako 10 rokov a tiež je známe ľudomilné zameranie vysokých elít.
    Obávam sa, že tie intelektuálne kruhy, ktoré podali podnet na medzinárodné súdy na prešetrenie, či obľúbený vírus a očkovacia látka proti nemu neboli použité ako ……, trafili klinec po hlavičke.

    Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Účet Klubu Nového slova – IBAN: SK8211000000002624852008
variabilný symbol pre Slovo 52525

Týždenný newsletter