Biden: Transsexuálové utvářejí duši amerického národa

Americký prezident Joe Biden ve čtvrtek (30. 3. – pozn. Slovo) oficiálně vyhlásil pátek 31. března 2023 za Transgender Day of Visibility. V proklamaci prohlásil, že takoví lidé „utvářejí duši amerického národa“. Kritizoval také státy, které kriminalizují nebo omezují operace změny pohlaví nezletilých.

„Transameričané utvářejí duši našeho národa – hrdě slouží v armádě, léčí smrtelné nemoci, zastávají volené funkce, řídí prosperující podniky, bojují za spravedlnost, zakládají rodiny a mnoho dalšího,“ napsal Biden, který se oficiálně hlásí ke katolické víře.

Zároveň dodal, že mnoha z nich jsou „stále upírána… práva a svobody“. „Vlna diskriminačních státních zákonů se zaměřuje na transgender mládež, děsí rodiny a ubližuje dětem, které nikomu neubližují. Kritika Bidena směřuje např. do Západní Virginie a Kentucky, které zavedly omezení nebo zákaz operací změny pohlaví u nezletilých. Podobné předpisy platí i v několika dalších státech, což Bílý dům silně kritizuje. V případě Alabamy a Arkansasu federální soudy zablokovaly účinnost podobných zákonů.

Prezident také poukázal na své rozhodnutí umožnit transgender lidem znovu sloužit v americké armádě. Připomněl také své snahy o zařazení tzv genderové značky. Jde o možnost zvolit si vedle pojmů „muž“ a „žena“ ještě „nespecifikovanou nebo jinou genderovou identitu“, tedy značku „X“. Krok J. Bidena souvisí s nedávnou tragédií v Nashvillu v Tennessee, kde ozbrojená „trans“ žena, která se identifikuje jako muž, zaútočila v křesťanské škole a zabila šest lidí, z toho 3 děti.

Je známo, že vražedkyně zanechala „manifest“, jehož zveřejnění je na různých úrovních blokováno. Podle konzervativních komentátorů je důvodem obava, že manifest údajně obsahuje obsah vyzývající k napadání křesťanů kritizujících gender ideologii a zároveň dokazuje ostrou radikalizaci některých LGBT komunit.

Ty jsou rozhořčeny tím, že média oficiálně oznámila, že vrahem byl transsexuál. Tvrdí také, že „manifest“ by se stal záminkou k perzekuci takových lidí, kteří jsou údajně již nyní objektem „transgenocidy“. Na sociálních sítích se upozorňuje na radikalizaci transsexuálů, kteří se ukázali jako pachatelé několika přestřelek, například v Denveru. Střelec v Colorado Springs se naopak považoval za nebinárního. Tucker Carlson z Fox News upozornil, že tento aspekt je v médiích přehlížen.

(Text vyšiel na Vaševěc.cz 1. apríla 2023)

(Celkovo 229 pozretí, 1 dnes)

Ďalšie články:

Facebook
Telegram
Twitter
Email

One thought on “Biden: Transsexuálové utvářejí duši amerického národa

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Účet Klubu Nového slova – IBAN: SK8211000000002624852008
variabilný symbol pre Slovo 52525

Týždenný newsletter