Juraj Draxler: Klus – hanba pre Slovensko

Martin Klus nerobí hanbu len sebe. Vyrobil obrovskú hanbu aj Slovensku. Kandidát vlády SR (áno, ešte taká inštitúcia existuje) Martin Klus vytvoril jeden z európskych rekordov. Nezískal ani jeden jediný hlas vo výbore Európskeho parlamentu pre svoju kandidatúru na člena Európskeho dvora audítorov.

Dvadsať poslancov hlasovalo proti.

Bolo by to pochopiteľné, ak by Klus napríklad patril medzi veľkých kritikov európskych inštitúcií. Ale to ani zďaleka. Zúfalo sa snažil získať flek, na ktorom sa v hrubom zarába 25 tisíc eur mesačne. Jeden z najslávnejších slovenských plagiátorov pre to dokonca urobil politický obchod s OĽaNO na účet svojej domovskej SaS. Ale pre získanie tohto miesta treba vyzerať aspoň vzdialene odborne. Nepomohlo. Klus je taký neschopný, že nedokázal presvedčiť jediného europoslanca.

Ale zato dokázal byť vo vláde OĽaNO dva a pol roka štátnym tajomníkom ministerstva zahraničných vecí. Asi nič viac už netreba povedať.

(Teraz je tam ešte väčší… Einstein. Stančík z OĽaNO.)

Táto vláda je taká tragikomická, že to naozaj v histórii Slovenska nemá obdobu.

(Status na FB 22. marca 2023, titulok SLOVO)

(Celkovo 172 pozretí, 1 dnes)

Ďalšie články:

Facebook
Telegram
Twitter
Email

One thought on “Juraj Draxler: Klus – hanba pre Slovensko

  • 24. marca 2023 at 7:53
    Permalink

    S hodnotením pôsobenia pána Klusa možno len súhlasiť. Ale nazdávam sa, že jeho prípad má niekoľko ďalších rovín.
    Hneď sa ozvala p. Nicolsonová, že Klusove nezvolenie je výsledkom intríg slovenských politikov. Nebudem o ňom diskutovať, ale budem pracovne predpokladať, že je pravdivé. V takom prípade totiž ukazuje desivú povahu „demokratických“ síl, ktoré sa na ničom, okrem podielu na moci, nedokážu zhodnúť a len jeden druhého podrážajú. Okrem toho o p. Nicholsonovej nemám dobrú mienku a jej názor považujem za kolektívnu obranu ľudí, ktorí by v orgánoch Eurosojuzu nikdy nemali byť.
    Má to ale ďalšiu rovinu. Klus urobil hanbu Slovensku. Áno, ale za čo iného možno považovať obsadzovanie vysokých funkcií ľudmi ako je pán Šimečka pán Borel a Biden, panie Nicolsonová, Bebroková, Černochová alebo samotná von Leyenová atď, atď., atď. Veď to je kolaps akejkoľvek legitimity národných i medzinárodných inštitúcií.

    Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Účet Klubu Nového slova – IBAN: SK8211000000002624852008
variabilný symbol pre Slovo 52525

Týždenný newsletter