Milan Benkovský: Malý návrat k očkovaniu – financie a nenávisť

Očkovanie nesporne pomohlo v boji proti Covid 19, no zároveň bolo pohromou a poškodilo zdravie mnohým zaočkovaným občanom. Priamym dôsledkom očkovania proti Covid 19 vo svete je úmrtie 20 miliónov ľudí a 2,2 miliardy má po vakcinácii vážne zdravotné poškodenia.

Samozrejme, všetky čísla sú spochybniteľné. V tomto prípade ide o odhady a údaje, prevzaté prevažne od amerických analytikov, sledujúcich svetové relevantné vládne štatistiky, týkajúce sa celkového počtu úmrtí a nežiaducich účinkov v dôsledku očkovania proti Covid 19.

Tieto ohromujúce čísla sú len odvarom možnej skutočnej tragédie, keďže nezahrňujú úmrtia po očkovaní vakcínami, ktoré zapríčinili výrazné oslabenie imunitného systému, a tým aktivovali či vyvolali driemajúce choroby ľudí. Mnohí z nich by bez očkovania mohli žiť niekoľko alebo až desiatky rokov.

Čísla o úmrtiach tiež nezahrňujú odvrátiteľné úmrtia na rakovinu, zlyhanie srdca a ďalšie choroby, ktoré neboli liečené práve pre uprednostňovanie boja proti Covid 19, či zanedbanie liečenia ďalších chorôb a dlhé čakacie doby na operácie, ako i prakticky nulovú prevenciu.

Reálne čísla nevie nik potvrdiť, lebo od začiatku Covid 19 boli hrubo a na základe pokynov vlád a ministerstiev vo svete i u nás manipulované. Príkladom je úmrtie na chrípku, ktorých bolo u nás do roku 2019 ročne priemerne až 800, no počas dvoch rokov žiadne a chrípka tu nebola, zrazu sa akoby stratila. Znovu sa zázračne objavila až v týchto týždňoch. Podobne najbližší príbuzní zomierajúcich hovorili o konkrétnych smrteľných chorobách, potvrdených ošetrujúcimi lekármi. Avšak po úmrtí iní lekári, spravidla patológovia, následne uviedli v úmrtnom liste ako príčinu smrti Covid 19 s „pridruženými“ chorobami.

Miliardy ľudí vo svete a desaťtisíce u nás trpia na následky očkovania, majú nielen oslabenú imunitu, ale trpia srdcovou slabosťou a s tým pridruženými ťažkosťami. Mladí ľudia, dokonca športovci, sú oslabení a dostávajú choroby, o ktorých dovtedy ani netušili. Koľko z nich na tieto choroby zomrie, nevie nik ani len odhadnúť.

Miliardy, vynaložené EÚ na vakcíny, sú spochybnené.

Pandémiu Covid 19 živili farmaceutické firmy, ktoré na nich zarobili miliardy eur a na týchto ziskoch sa priživili i niektorí predstavitelia vlád, s vysokou pravdepodobnosťou i tej našej. Na Slovensku sme vyhodili milióny za masové testovanie a diskutabilné očkovacie vakcíny, nuž a úplne zbytočne 26 miliónov na očkovaciu lotériu.

Problémy má aj Európska komisia s nákupom 1,8 miliardy vakcín za 35 miliárd eur ešte z roku 2021, ktoré začala vyšetrovať Európska prokuratúra.

Vidíme to i dnes, keď je Covid na ústupe, no napriek tomu Európska komisia a jej predsedníčka Ursula von der Leyenová nakúpila 4,6 miliárd vakcín za neskutočných 71 miliárd eur. Oprávnene sa možno pýtať: Pre koho, ale najmä, kto bude mať z toho prospech? Občan iste nie, možno aj preto to začal vyšetrovať príslušný orgán EÚ.

Súvislosť očkovania a rastu nenávisti. Kto ju vlastne plodí?

Nenávisť v spoločnosti raketovo narástla nástupom vlády v roku 2020 a pandémie Covid 19. Očkovanie vláda zneužila na rozdeľovanie spoločnosti a vyvolávanie nenávisti medzi očkovanými a tými, ktorí ho z rôznych dôvodov odmietli. Túto nenávisť vyvolávali i mnohí ústavní činitelia a očkovaní ľudia voči neočkovaným. Tí boli výrazne obmedzovaní, zastrašovaní, či vytláčaní na okraj spoločnosti. Teraz sa čudujeme nenávisti, vyvolanej vojnou na Ukrajine nie proti Putinovi, ale proti Rusom a najnovšie nenávisti medzi komunitou LGBTI a prorodinnými aktivistami, ale i nevraživosti medzi katolíkmi, židmi a neveriacimi. To všetko verbálne i v praktickom živote spoločnosti podporuje Matovičo-Hegerova vláda, ktorej rozdeľovanie a nenávisť medzi ľuďmi vyhovuje, zastiera tým vážne sociálne problémy a manipuluje s občanmi Slovenska, ako sa jej to hodí.

Tieto tragické dopady, milióny mŕtvych a miliardy poškodených potvrdzujú fakt, že protipandemické opatrenia neboli len o zdraví, ale aj, či najmä, o upevnení moci vládcov vo väčšine štátov sveta, vrátane tých „našich“ slovenských.

(Status na FB 24. októbra 2022)

(Celkovo 139 pozretí, 1 dnes)

Ďalšie články:

Facebook
Telegram
Twitter
Email

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Účet Klubu Nového slova – IBAN: SK8211000000002624852008
variabilný symbol pre Slovo 52525

Týždenný newsletter