Miroslav Radačovský: Marek Vagovič – generál Lučanský

Rozumiem, že na Slovensku v súčasnosti rezonujú dôležité témy. Komunálne voľby, predčasné voľby, energetická kríza, inflácia, živorenie dôchodcov a pod.

Musím však, a som povinný, ako splnomocnený zástupca poškodených Lučanských, zareagovať na článok Mareka Vagoviča v Denníku Postoj, kde v rozpore s objektívnou dôkaznou situáciou konštatuje: „Inšpekcia zastavila trestné stíhanie v prípade samovraždy bývalého šéfa polície. Rozptýlila akékoľvek pochybnosti.“; „Lučanského nikto nezabil.“; „Judáš, nie hrdina.“; „Judáš si zrátal dva a dva – ukončil život na teplákovej bunde.“

Skrytým spôsobom, vlastným pravdepodobne genetickej výbave Vagoviča, bez objektívnych dôkazov, urážlivým spôsobom o nebohom generálovi Lučanskom tvrdí: „Judáš, ktorý ukončil život na teplákovej bunde.“ To, že tam do zátvorky vložil názov akcie, v rámci ktorej bol generál zadržaný, pri svojom vágnom myšlienkovom pochode asi považuje za svoju investigatívnu šikovnosť.

Tvrdenia Vagoviča nie sú pravdivé, vyšetrovanie doposiaľ nebolo právoplatne skončené.

Ja rozumiem Vášmu mysleniu, Marek Vagovič. Bol ste vytvorený a naďalej ste dotváraný nadáciou Otvorená spoločnosť a máte pocit jedinečnosti a nedotknuteľnosti. Máte mediálnu moc a pravdepodobne aj veľkú finančnú podporu, bez ktorej sa to nedá. Tiež rozumiem tomu, že za danej situácie sa cítite byť kráľom na šachovnici, obklopený strelcami, vežami, možno aj hradnými, spolu s kráľovnou, a ja som možno podľa Vás len pešiak, snažiaci sa dopátrať objektívnej pravdy. Ale pozor, pán Vagovič, v šachu sa aj pešiakom dá dať mat.

(Status na FB 12. októbra 2022)

(Celkovo 232 pozretí, 1 dnes)

Ďalšie články:

Facebook
Telegram
Twitter
Email

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Účet Klubu Nového slova – IBAN: SK8211000000002624852008
variabilný symbol pre Slovo 52525

Týždenný newsletter