Tak jsme vyhráli volby!!!

Tak jsme vyhráli volby!!! Vy se snad ptáte, kdo že jako konkrétně? No přece my všichni! Ti, kdo volili koalici SPOLU, stejně jako ti, kteří volili jejich spulupachatele z řad Pirátů a Stanařů, a za vítěze se považují i voliči SPD, ANO či nezávislých kandidátů. Ti všichni už veřejně prohlásili, že se považují za vítěze, a média s tím, byť trochu váhavě souhlasí. Podle mne ovšem vyhráli také ti, kteří nedosáhli na volební kvórum a tudíž si nesáhnou ani na podíl na moci, byť by byl sebemenší. Myslíte si, že žvaním nesmysly? Věřte mi, že ne. Z vlastní zkušenosti vím, o čem mluvím. Podíl na moci člověku jen užírá čas, který lze věnovat něčemu zábavnějšímu a smysluplnějšímu. Navíc mu přináší i spoustu nepřátel. To za ty peníze a dočasnou popularitu, které z podílu na moci také plynou, opravdu, ale opravdu nestojí! A pro pořádek musím dodat, že za vítěze se může považovat i oněch 57 % voličů, kteří volit nešli, protože ti si na rozdíl od svých disciplinovaných spoluobčanů mohou gratulovat k tomu, že prožili oba volební dny příjemnějším způsobem.

Takže já osobně blahopřeji všem!

A pokud snad někoho zajímá, do které z vítězných skupin patřím já, prohlašuji, že k těm naivkům, kteří ještě stále nepochopili, že kdyby volby mohly něco změnit, už by je dávno zakázali! Což bych jako invalidní důchdce a polymorbidní pacient docela uvítal. Mohl bych si totiž jednou za dva roky ušetřit cestu na Obecní úřad a namáhavý výstup do volební místnosti v prvním patře. Ale to bych zase přišel o ten úžasný povolební kabaret, u kterého můj tatínek říkával, abych se uklidnil, že když to nedopadne dobře, tak blbě určitě!

(Status na FB 25. septembra 2022)

(Celkovo 264 pozretí, 1 dnes)

Ďalšie články:

Facebook
Telegram
Twitter
Email

One thought on “Tak jsme vyhráli volby!!!

  • 25. septembra 2022 at 21:15
    Permalink

    Článok je veľmi vtipný a dokonale výstižný. Blahoželám autorovi. Len si neodpustím pochybnosť, či v súčasnej technofeudálnej (extrémne centristickej) spoločnosti je možné veriť vyhláseným výsledkom volieb. V týchto česko-moravských voľbách zvíťazila aj pani Nagyová z kauzy čapie hniezdo….. Je to výsledok totálnej dezorientácie 43% oprávnených voličov, ktorí uznali za vhodné k voľbám ísť, alebo výsledok objednanej manipulácie mágov v počítačových firmách a pochybných agentúrach????

    Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Účet Klubu Nového slova – IBAN: SK8211000000002624852008
variabilný symbol pre Slovo 52525

Týždenný newsletter