Miroslav Radačovský: Strana Slovenský PATRIOT sa zúčastní na referende na východe Ukrajiny

Ako informuje portál politikus.ru, v historicky štyroch územných celkoch Novoruska, Donecká ľudová republika, Luhanská ľudová republika, Záporožská a Chersonská oblasť, sa dnes začali referendá o pričlenení do štátneho zväzku Ruskej federácie.

Na pozvanie relevantnej spoločnosti sa na referende v Luhanskej oblasti zúčastnia spolu s pozorovateľmi z iných krajín aj zástupcovia strany Slovenský PATRIOT. Dnes odišli. Z pochopiteľných dôvodov nie je vhodné povedať, kedy a ako.

Na pozorovacej misii sa nezúčastňujeme z dôvodu, aby sme schvaľovali vojnu medzi Ukrajincami a Rusmi. Nám je skutočne veľmi ľúto, že dva veľké slovanské národy medzi sebou bojujú. Sme za prímerie a mierové riešenie problému. Na pozorovacej misii sa zástupcovia strany Slovenský PATRIOT zúčastňujú z dôvodu, aby sme mohli objektívne posúdiť, či toto referendum bude skutočne slobodne vyjadrovať vôľu občanov na západe Ukrajiny, o čom budeme slovenskú verejnosť informovať bez ohľadu na jeho výsledok.

Lepšie raz vidieť na vlastné oči, byť pri tom, ako mať informácie len sprostredkovane od rôznych médií a politikov, ktoré nemusia byť vždy objektívne. Pokiaľ slovenskí patrioti budú na mieste, ozvú sa.

Členovia strany Slovenský PATRIOT, odvaha Vám skutočne nechýba. Chlapci, dávajte na seba pozor a predovšetkým objektívne informujte!

Po skončení referenda som ochotný poskytnúť rozhovor akémukoľvek médiu, pokiaľ má o objektívne informácie záujem.

(Status na FB 23. septembra 2022)

(Celkovo 150 pozretí, 1 dnes)

Ďalšie články:

Facebook
Telegram
Twitter
Email

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Účet Klubu Nového slova – IBAN: SK8211000000002624852008
variabilný symbol pre Slovo 52525

Týždenný newsletter