Spomienka (konšpirátora) na rok 2016

Ako sledujem dianie v našej novodobej politickej histórii, zisťujem, že veľmi rýchlo zabúdame a nepamätáme si na „zábavu“, ktorú nám poskytovali a ďalej poskytujú naši politici. Na staré zabúdame asi preto, že nové škandály sú ešte lepšie, ešte absurdnejšie, ešte pikantnejšie a budeme sa zabávať, až nezazvoní zvonec a Slovensku bude koniec! Pripájam na čo som si nedávno spomenul.

Bratislava 4. júna 2106, Námestie Slobody (titulka) a Hodžovo námestie. Foto: Emil Polák

Moja konšpiračná teória

V našej spoločnosti sa valia škandály rôzneho druhu veľkou rýchlosťou. Sotva sa zabudne na jeden, objaví sa niekoľko nových. Pri spomienkach na leto sa mi vynorili protesty pred komplexom Bonaparte. Rozdával sa okrem párkov aj plátok „Kali špeciál“. O distribúciu tejto tlačoviny do každej domácnosti požiadal Slovenskú poštu poslanec I. Matovič. Táto ju odmietla distribuovať, lebo nešlo o časopis, ktorý vychádza pravidelne, ale o leták. Boli tam aj iné nezrovnalosti s registráciou tohto plátku. Podľa informácie z 9. 9. 2016, tlačovinu „Kali špeciál“ doručí do domácností súkromník. Citujem z informácie na aktuality sk.

Tri naložené kamióny

Prvé výtlačky by sa v schránkach mohli objaviť v polovici budúceho týždňa. Na dnešnom brífingu o tom informovali poslanci Národnej rady (NR) SR Gábor Grendel (OĽaNO-NOVA) a Jozef Rajtár (SaS).

Brífing poslancov sa uskutočnil pred budovou Slovenskej pošty na Tomášikovej ulici v Bratislave, pričom v pozadí poslancov stál kamión naložený výtlačkami „Kali špeciál“. „O chvíľu vyštartujú do slovenských domácností tri naložené kamióny s 1,5 miliónmi výtlačkami novín ,Kali špeciál‘. Pravda sa už dnes umlčať jednoducho nedá,povedal Grendel.

Doteraz som žiadne výtlačky nevidel, ani neviem o tom, že by boli niekomu doručené. Podľa mojej konšpiračnej teórie žiadnych 1,5 miliónov neexistovalo. Pán Matovič blufoval, lebo správne predpokladal, že Slovenská pošta tento plátok odmietne roznášať a mal na svete svoj škandál. Z počtu strán a gramáže papiera odhadujem, že 1,5 milióna výtlačkov má hmotnosť 20 – 25 ton. Ak existujú, kto vyhodil peniaze na takéto množstvo papiera plus náklady na vytlačenie a distribúciu? Tri kamióny sa na povalu babky nezmestia, kde sú?

Spomenul som si aj na situáciu, keď sa do strany OĽaNO chceli prihlásiť niektorí bývalí politici, páni Mikloško, Palko a ešte niekoľkí ďalší, ktorí by zrejme pánovi Matovičovi videli do karát a brzdili by ho v jeho rozlete. Preto ich chcel poslať na detektor lži a opäť mu finta vyšla, lebo sa ich týmto spôsobom zbavil.

Ján M. Benko, konšpirátor

(Celkovo 342 pozretí, 1 dnes)

Ďalšie články:

Facebook
Telegram
Twitter
Email

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Účet Klubu Nového slova – IBAN: SK8211000000002624852008
variabilný symbol pre Slovo 52525

Týždenný newsletter