Slovo o slove.sk a slove.eu

O prechode Slova na novú webovú adresu www.noveslovo.eu  

Vážení čitatelia,

v poslednom čase ste nám adresovali množstvo sťažností a kritických výhrad za problémy na stránke www.noveslovo.sk. Nespoľahlivosť stránky je daňou jej veku –v tejto podobe a pri nezmenenom „technickom zázemí“ prežila viac než desať rokov. Vo svete informačných technológií, ktoré napredujú závratnou rýchlosťou, je to viac ako dosť.

Po nádejach, že situáciu vylepšia čiastkové úpravy, sa ako jediné riešenie ukázalo vytvorenie stránky na novej platforme. Znamená to nielen zmenu webovej adresy na www.noveslovo.eu, ale aj zmenu jej výzoru. Dúfame, že na novú tvár Slova si rýchlo zvyknete, obľúbite si ju a budete Slovo navštevovať tak ako doteraz. Máme radosť z toho, že nová webstránka bude prístupná na mobilných zariadeniach.

Obsahové zameranie Slova sa nemení. Aj naďalej chceme poskytovať priestor pokojnému a hĺbavému uvažovaniu, analýzam a mnohovrstevným pohľadom na aktuálne dianie z ľavicových pozícií. Sme presvedčení, že tento pohľad na spoločnosť doma a vo svete nevyšiel a nemôže vyjsť z módy, lebo je legitímnym a potrebným spôsobom skúmania a posudzovania reality.

Zo stálych rubrík na novej stránke dočasne nenájdete iba rubriku Odporúčame, zato sa vracajú ankety, v ktorých môžete vyjadriť svoj názor. Zachovávame aj redakčný výber blogov a statusov, ako aj všetko, na čo ste zvyknutí.

Budeme radi, ak nám dáte vedieť, čo sa vám na novej stránke páči, prípadne čo vás ruší. Uvedomujeme si, že „ostrá“ prevádzka eventuálne môže priniesť so sebou nečakané situácie, ktoré sa pri skúšobnej prevádzke neprejavili, ale veríme, že takýchto prípadov bude minimum. Istý čas ešte budeme súbežne zadávať články na obe stránky, ako už robíme od 1. júna 2022. Dvojité zadávanie ukončíme, keď bude prístupný archív Slova marec 1999 – daný mesiac 2022.

Ešte raz vám ďakujeme za trpezlivosť, ktorú ste prejavili pri doterajších technických problémoch a veríme, že so stránkou www.noveslovo.eu sa rýchlo spriatelíte a ostanete aj naďalej našimi vernými čitateľmi.

Emil Polák
Oľga Gáfriková
editori

(Celkovo 193 pozretí, 1 dnes)

Ďalšie články:

Facebook
Telegram
Twitter
Email

One thought on “Slovo o slove.sk a slove.eu

  • 13. júla 2022 at 22:08
    Permalink

    Celkom som bol na nový web zvedavý a tešil som sa naň. Prvý dojem je pozitívny, oceňujem štruktúru podobnú starému (čím som starší, tým viac nemám rád zásadné zmeny), dá sa v ňom bez problémov orientovať a pre nás, ktorí máme už „krátke ruky“ sa primerane zväčšil aj font. Verím, že veci pod kapotou napravia chyby, ktoré sa na starej stránke v poslednej dobe nakopili.
    Ďakujem redakcii a všetkým, ktorí sa na tomto kroku podieľali, želám veľa spokojných (a prispievajúcich :)) čitateľov, a vôbec – držím palce.

    Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Účet Klubu Nového slova – IBAN: SK8211000000002624852008
variabilný symbol pre Slovo 52525

Týždenný newsletter