Hrozbou sú očkovaní!

Nie, nechcem šíriť ani paniku ani hoaxy. Vyplýva to z logiky a z analýzy prichádzajúcich informácií. Do začiatku augusta 2021 bolo u nás zaočkovaných „len“ 2 milióny 300 tisíc obyvateľov. Lebo pre získanie kolektívnej imunity je 50 % málo. Ukazuje sa, že ani Matovičova lotéria neprinúti dosiaľ váhavých, opatrných alebo ľudí odmietajúcich podľahnúť vakcinačnej propagande, aby sa dali okamžite pichnúť experimentálnym „liečivom“… Napätie stúpa. Výhra 2 milióny eur láka aj chudobných v treťom tisícročí. Rovnako ako väčšinu z nás všetkých lákala po novembrovom prevrate v roku 1989 pyramídová hra For You alebo Lietadlo. Ktože by nechcel zbohatnúť? A navyše bezprácne, keď je okolo nás – okrem tisícky čestných a úspešných podnikateľov – násobne viac „úspešnejších“ tunelárov, zlodejov, úplatkárov, privatizérov či daňových podvodníkov…

matolot843.jpg
Kresba: Ľubomír Kotrha

Prvé žrebovanie lotérie o zdravie (ktorú skeptici prirovnávajú k ruskej rulete) sa v RTVS nezadržateľne blíži. Do ďalšieho z Matovičových kšeftov za štátne peniaze sa vraj prihlásilo už pol milióna Slovákov. Aktuálny prieskum ukázal, čo si myslia obyvatelia voliči v Slovenskej republike o spôsoboch riešenia najväčšej blamáže súčasnej vládnej štvorkoalície, ktorá uprednostňuje kajúcnikov pred životmi a zdravím občanov. S lotériovou formou motivácie v krajine pod Vysokými Tatrami súhlasí v prieskume len 24,3 % respondentov. Naopak, tento nápad neschvaľuje 64,1 % respondentov a 11,6 % na to nemá názor. Očkovaciu lotériu najviac schvaľujú respondenti, ktorí sa ešte len chcú dať zaočkovať (57,9 %). Iba 6,8 % respondentov, ktorí sa neplánujú dať zaočkovať, uviedlo, že možnosť vyhrať v očkovacej lotérii by zmenila ich postoj. Veru hej, chamtivosť i závisť bola hybnou silou odjakživa.

Väčšina ľudí by sa radšej dala pichnúť včelou. Veď apiterapia je tisícročiami osvedčená liečebná kúra vhodná pri oslabenej imunite, problémoch s krvným tlakom, alergiách, astme, ekzémoch, ale najmä pri chorobách spôsobených stresom. Vari najväčší stres má v súčasnej covidovej pandémii ten jeden jediný v rodine, na pracovisku či vo vlakovom kupé alebo v autobuse, ktorý nie je zaočkovaný. On sám je zdravý, nič mu nie je a žiadne príznaky ochorenia na sebe nespozoroval. Už celé roky, nielen posledných 20 mesiacov. Srdce sa mu však rozbúši, stúpne mu tlak a z uší sa mu tlačí para, keď ho deň čo deň opakovane obstúpia štyria, šiesti alebo deviati chorí, vyliečení, vyľakaní, osprostení či zaočkovaní, ktorí sa pýtajú a naliehajú. Si zodpovedný? Už si sa zaočkoval? Prečo neveríš Čaputovej, Matovičovi, Hegerovi, Sulíkovi, Kollárovi, Remišovej, Mikasovi či Pročkovi? Veď oni sú naša sloboda, záchrana, budúcnosť! Vôbec sa nečudujem, keď taký nešťastník uvažuje radšej o lúpežnej samovražde. Hoci aj v Matovičovej lotérií s desiatkou pochybení a diskriminačnými podmienkami. K základným etickým zásadám spoločenského styku kedysi platilo tabu na otázky o: vierovyznaní, výške platu a o sexuálnej orientácii… Dnes je to naopak. Ako vraví krčmár Miro v Hasprunke: „celý svet sa na kravský zadok obrátil!

Príkladom je židovský štát Izrael, ktorý sa chválil pred celým svetom až 60 % zaočkovanosťou, ktorá by mala stačiť na získanie kolektívnej imunity. Nestačí. Ono postupne sa všetky sporné témy, otázky aj pochybnosti, ktoré najhorlivejší z najúplatnejších slovenských novinárov označovali vlani aj na začiatku tohto roka za hoaxy, dezinformácie či fake news…, ukazujú ako pravdivé alebo aspoň opodstatnené. Zaočkovaný Izrael s 9,3 miliónmi obyvateľov dnes sprísňuje opatrenia, prikázal nosenie rúšok a hrozí celkovým lockdownom. Čuduj sa svete, účinnosť vakcíny vraj poklesla! Takže žiadna sloboda, žiadna jediná istota! Istotu majú len farma firmy, ktoré na neúčinných (alebo fejkových?) mRN aj Vektorových vakcínach zarábajú miliardy. Naša mnohomiliónová mediálna provakcinačná kampaň s tvárami nedôveryhodných politikov a trápnymi hercami vyšumí ako šampus rozliaty po stole. Pravda je taká, že očkovaní, ktorých vakcína nechráni, môžu nakaziť ďalších vakcinovaných, no aj všetkých ostatných!!!

Načo potom tie „šľachtické privilégiá“, ktoré neprávom získali v prijímaných vyhláškach a v zákonoch očkovaní nadšenci na Slovensku?

Dnes už to nie sú len dohady, že na jeseň sa bude aj na Slovensku zhoršovať celková pandemická situácia. Vďaka nekontrolovaným ľuďom z množiny očkovaných. Ignác dopil v krčme pivo a namiesto pozdravu pri dverách vyhlásil: „Musím byť zodpovedný a vyhýbať sa kontaktom so zaočkovanými!

(Celkovo 6 pozretí, 1 dnes)

Ďalšie články:

Facebook
Telegram
Twitter
Email

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Účet Klubu Nového slova – IBAN: SK8211000000002624852008
variabilný symbol pre Slovo 52525

Týždenný newsletter